Årsmöte, ny styrelse och en uppdaterad hemsida!

Halloj!

Catninja, ordförande här. Vi har denna helg avklarat vårat 5e årsmöte och har ny en ny styrelse, verksamhetsplan och massa idéer för kommande år. Vi var cirka 12 som kom och styrelsen som valdes lyder som följer:

Catninja
(omvald Ordf.)
Haffu
(omvald vice.)
E-rock
(omvald kassör)
jonasbits
(sekreterare)
Moz
(omvald ledamot)
Richard
(ledamot)

Det känns kul med en så stor styrelse och det kommer att behövas i år eftersom vi har en hel del planerat redan nu. Vi tittade både framåt och bakåt detta årsmöte. På grund av lokalkrångel så sköt vi på årsmötet förra året medans diskussioner pågick. Men som det ser ut i nuläget så stannar både lokalerna och vi på Fabriksgatan 8B. UmeHack har som ambition att göra lokalerna både mer tilltalande och praktiska att vara i under våren. Vi startar direkt med en städ och rensdag den 10e februari följt av att vi kör bort skräp med släp dagen efter. Alla är välkomna att komma och hjälpa till med städandet och fixandet, vi bjuder på fika!

Något som efterfrågats ett bra tag är marknadsföring för föreningen så i mars kommer vi anordna ett litet SPACEPARTY som vi kommer att ha fixat t-shirts, stickers, posters mm att sälja för att dra in pengar till b.l.a renovering av lokalerna och inköp av bättre ventilation. Passa på att bjuda in folk ni inte känner till detta eftersom det blir en helg av bara skoj och inga tankekrävande jätteprojekt!

Preliminärt: LÖRDAG 11E MARS

Redan så tidigt som 2011 så var det tal om att vara med på att peppa när det kommer en ny ubuntu-release. Nu 6 år senare känner vi att vi är redo att dra i det, den nya releasen kommer i april så då har vi öppna dörrar med ett install och RELEASEPARTY. Om någon vill testa på ubuntu, debian eller inte vet hur de gör för att installera kommer vi vara redo att hjälpa med det.

Preliminärt: LÖRDAG 15E APRIL

Mot sommaren lutar det att vi kommer organisera ett nytt CRYPTOPARTY men än så länge är inget spikat så mer info kommer senare.

Slutligen så välkomnar den nya styrelsen alla välkomna till 2017 med att försöka hålla igång bloggen med minst ett inlägg varje vecka. Känn er fria att hjälpa till med detta eller att sparka oss i baken ifall vi glömmer.

Vi har nu även ett medlemsregister med mailinglista så om du inte har fått kallelsen till årsmötet eller denna info som mail, se till att du kontaktar oss så skriver vi upp dig. Ännu en ambition från 2011-2012 som vi fixat!

Hemsidan är nu även uppdaterad med kontakt, info om styrelse och lite om lokalerna, klicka runt och se om något saknas. I år kanske vi skaffar en kalender - vi får se.

_________________________________________________________

KOM IHÅG MEDLEMMAR ATT BETALA MEDLEMSAVGIFT!

Bankgiro 742-4690 (skriv in mail/nick/meddelande så vi vet att det var du som betalade in)
(Vi kommer att avveckla bankgirot detta år men då uppdaterar vi med ny info)

100 SEK om du är 26år eller älder
50 SEK om du är 0-25